Kringloop Groene Kruis

Bel 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Leiderdorp | Huisontruiming na overlijden - Kringloop Groene Kruis

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een huis of woning in Leiderdorp ?
Kringloop Groene Kruis biedt u hierbij de helpende hand voor een zorgeloze ontruiming zonder al te hoge kosten.

Wij hebben een eigen ontruimingsdienst welke uitsluitend werkt met professionele woningontruimers, deze hebben jarenlange ervaring in het leegmaken van woningen.
Onze huisontruimers ontruimen zorgeloos en vakkundig uw huis en behandelen de inboedel met respect, we doen hierbij ons uiterste best om zoveel mogelijk huisraad een nieuwe bestemming te geven zoals in de kringloopwinkel. Wij kunnen veel en hebben daar de juiste mensen voor welke vakkundig zijn opgeleid, alles is bespreekbaar.
De ontruimers van het Groene Kruis ruimen regelmatig huizen leeg in Leiderdorp, zijn hier bekend om hun beleeftheid en staan altijd voor u klaar (zie onze klantenbeoordelingen).

Werkwijze in 5 stappen:

1. U belt naar Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende kijkafspraak, u bent echter niets verplicht. Tel.: 06 8300 8746
(bereikbaar maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, zondag gesloten).

2. In de woning van ontruiming bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden b.v. het leegruimen van een woning met verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat). Andere klussen in- en rond het huis zijn ook bespreekbaar, wij kunnen veel en hebben daar de juiste huisontruimer voor.

3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons binnen 24 uur een geheel vrijblijvend en gratis offerte. Hierin staat duidelijk vermeld wat de woningontruiming kost, er komen achteraf geen extra kosten meer bij (in tegenstelling tot veel andere ontruimingsbedrijven) !

Attentie: Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u waardevolle spullen in de woning achterlaat, verkoop deze niet direct door op marktplaats of aan handelaren en wacht eerst onze aanbieding af. Hierdoor bestaat ook de kans dat de huisontruiming gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe) !
TIP geef of gooi geen kleingoed weg (al is het beschadigd), dit heeft ook waarde voor de kringloop.

Wij ontruimen natuurlijk ook woningen in Leiderdorp zonder waardevolle inboedel of welke zijn vervuild door hoarders.

4. Bij akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag volgens afgesproken datum in de offerte.

5. De woning wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Wij maken de huurwoning of koophuis bezemschoon voor u klaar, direct opleverbaar aan woningbouw of makelaar.

Kringloop Groene Kruis brengt de bruikbare goederen welke worden verkregen uit ontruimingen onder in de kringloopwinkel, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere woningontruimer.

De 2 meest voorkomende ontruimingen zijn:

1. Standaard woningontruiming: ontruimen van de woning (alle bruikbare- en niet bruikbare huisraad).
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt voor u de woning bezemschoon klaar.
Deze optie wordt vaak gekozen als een koopwoning moet worden opgeleverd aan de makelaar voor de verkoop.

2. Complete huisontruiming: ontruimen van het huis (alle bruikbare- en niet bruikbare huisraad).
De vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat) wordt vakkundig verwijderd en afgevoerd.
De hanglampen worden verwijderd, hierbij worden nieuwe kroonsteentjes aan de bedrading in het plafond bevestigd.
Alle gordijnen, vitrage, lamellen en luxaflex worden verwijderd.
De railsen, spijkers en schroeven in muren en plafonds worden verwijderd en de gaatjes worden hierbij netjes dichtgemaakt.
U kunt hierna kiezen om zelf het huis schoon te maken of de kringloop maakt voor u het huis veegschoon klaar.
Deze optie wordt vaak gekozen als een huurhuis moet worden opgeleverd aan de woningbouwvereniging voor de verhuur.

In tegenstelling tot veel andere woningontruimers in de gemeente Leiderdorp vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in de kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van tweedehands inboedels en het ontlasten van het milieu, hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Wij schenken ook gratis boeken, kleding en schoenen aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. aan het Leger des Heils.

Het Groene Kruis is tevens sponsor van goede doelen, wij sponsoren uitsluitend stichtingen en kerkelijke organisaties met een ANBI status.

Kringloop Groene Kruis is tevens een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) welke scholieren / studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Graag tot ziens in Leiderdorp